Dr. Raluca Grigore

Dr. Raluca Grigore

Medic Primar, ORL

★★★★★

57 vizualizari

Memorial Hospital , BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Raluca Grigore

Dr. Raluca Grigore este Medic Primar, ORL in cadrul Memorial Hospital, BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 Bucuresti.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 400 lei (programare)
Control ORL(dupa consult) 250 lei (programare)
Endoscopie laringeana/ nazala 200 lei (programare)
Extractie corp strain 150 lei (programare)
Fibroscopie 350 lei (programare)
Spalatura auriculara 150 lei (programare)

Informatii clinica: Memorial Hospital


Memorial, este un centru de referință în întreaga lume în domenii precum transplantul de organe, oncologie, transplantul de măduvă osoasă, neurochirurgie, chirurgie oncologică, cardiologie, ortopedie și traumatologie și FIV.

Spitalul Memorial din incinta Enayati Medical City își propune să satisfacă toate nevoie pacienților sub un singur acoperiș. Cu dotări de ultimă generație, infrastructură modernă și personal medical experimentat, acesta oferă servicii medicale de specialitate, în special în sfera oncologică. Spitalul are o capacitate de 106 paturi, 6 săli de operație, 12 unități de terapie intensivă, 12 săli de chimioterapie și 2 unități de procesare endoscopică și se distinge prin aparatura tehnologică avansată (unități performante de imagistică, tehnologie de chirurgie robotică da Vinci Xi, angiografia, 3 Tesla MR, tomografie computerizată, raze X și mamografie).

Parerile pacientilor despre Dr. Raluca Grigore

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.