Dr. Raluca Ianula (Ciomag)

Dr. Raluca Ianula (Ciomag)

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

3736 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Raluca Ianula (Ciomag)

Dr. Raluca Ianula (Ciomag) este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1. Medicul Raluca Ianula (Ciomag) este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 340 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 630 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Raluca Ianula (Ciomag)

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.02.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.02.2022
Foarte bine ,un medic cu experienta .

Szabo Daniela a acordat 5
★★★★★
01.09.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.12.2020
Ca de obicei, dna dr. Raluca Ianula a manifestat acelasi interes major pentru pacientii sai. Inalt profesionalism.

Adrian Stoenescu a acordat 5
★★★★★
09.12.2020
O consultatie perfecta. M-a impresionat profesionalismul d-nei dr. Raluca Ianula Ciomag. As dori sa ma accepte ca pacient permanent. Multumiri din INIMA d-nei doctor si clinicii Sanador.