Raluca-Ioana Gordan

Raluca-Ioana Gordan

Psiholog, Psihologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

187 vizualizari

Clinica Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Raluca-Ioana Gordan

Raluca-Ioana Gordan este Psiholog, Psihologie in cadrul Clinica Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie online ADHD 250 lei (programare)
Consultatie online Psihologie 250 lei (programare)
Continuare evaluare online ADHD 100 lei (programare)
Psihoterapie adulti 200 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Albion Medical

Clinica Albion Medical a fost deschisa în anul 2015 si este in contract cu CAS din anul 2016. În prezent, din echipa medicală a clinicii fac parte medici, psihologi și psihoterapeuți cu specializări și experiență clinică în țări precum Statele Unite, Suedia, Franța, Elveția, Spania care, prin integrarea expertizei internaționale, sprijină creșterea permanentă a calității actului medical oferit pacienților noștri. Dorim sa indepartam stigma asupra bolii mintale si sa oferim un act medical fara nici un fel de discriminare (financiara, rasiala, religioasa, sexuala, varsta, handicap). Clinica Albion Medical oferă servicii medicale cu plată, dar și decontate CASMB, gratuite pentru pacienti (cu scrisoare de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist)

Parerile pacientilor despre Raluca-Ioana Gordan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Naomi-Larisa Voicu a acordat 5
★★★★★
15.02.2022
Foarte bine