Dr. Raluca Maria Florea

Dr. Raluca Maria Florea

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

405 vizualizari

Memorial Hospital , BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Raluca Maria Florea

Dr. Raluca Maria Florea este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Memorial Hospital, BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 Bucuresti.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 250 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 150 lei (programare)

Informatii clinica: Memorial Hospital


Memorial, este un centru de referință în întreaga lume în domenii precum transplantul de organe, oncologie, transplantul de măduvă osoasă, neurochirurgie, chirurgie oncologică, cardiologie, ortopedie și traumatologie și FIV.

Spitalul Memorial din incinta Enayati Medical City își propune să satisfacă toate nevoie pacienților sub un singur acoperiș. Cu dotări de ultimă generație, infrastructură modernă și personal medical experimentat, acesta oferă servicii medicale de specialitate, în special în sfera oncologică. Spitalul are o capacitate de 106 paturi, 6 săli de operație, 12 unități de terapie intensivă, 12 săli de chimioterapie și 2 unități de procesare endoscopică și se distinge prin aparatura tehnologică avansată (unități performante de imagistică, tehnologie de chirurgie robotică da Vinci Xi, angiografia, 3 Tesla MR, tomografie computerizată, raze X și mamografie).

Parerile pacientilor despre Dr. Raluca Maria Florea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Bojoaga Andreea Luiza a acordat 5
★★★★★
10.11.2022
Un medic extraordinar !!!Un control amănunțit foarte precisa un doctor foarte atent la detalii !O recomand din suflet tuturor pe doamna doctor Raluca Maria Florea !

Costel Stroe a acordat 5
★★★★★
18.10.2022
D-na doctor a fost foarte atenta la nevoile mele. Cu siguranta voi reveni.

VALERICA VORNICU a acordat 5
★★★★★
12.10.2022
Excelent medic, om deosebit. Recomand!

Meicu Catalin a acordat 5
★★★★★
12.10.2022