Dr. Raluca Nina Diaconiuc

Dr. Raluca Nina Diaconiuc

Medic Specialist, Medicina de familie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

3929 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Raluca Nina Diaconiuc

Dr. Raluca Nina Diaconiuc este Medic Specialist, Medicina de familie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.
Dr. Raluca Diaconiuc a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila”, Facultatea de Medicina Generala, urmata de 3 ani de rezidentiat in Spitalul Clinic de Urgenta „Sfantul Pantelimon”. 

Dr. Diaconiuc este un bun diagnostician, cu excelente abilitati de comunicare si relationare cu pacientii sai. Constant preocupata de ingrijirea pacientilor, dr. Diaconiuc participa anul la congrese si evenimente medicale.

Servicii disponibile
Consultatie generala pediatrica 320 lei (programare)
Consultatie medicina familie 320 lei (programare)
Consultatie medicina generala 320 lei (programare)
Consultatie online Medicina de familie 320 lei (programare)
Consultatie online Medicina Generala 320 lei (programare)
Consultatie telefonica Medicina Generala 320 lei (programare)
Control medicina generala(dupa consult) 280 lei (programare)
Control pediatrie(dupa consult) 280 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Dr. Raluca Nina Diaconiuc

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Alexia-Cristina Mocan a acordat 5
★★★★★
12.07.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.12.2021