Dr. Ramona Bruja

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1295 vizualizari

50 programari

Stefarimed , BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, et. 1, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Ramona Bruja
Medicul Dr. Ramona Bruja este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Stefarimed, BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, et. 1, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie 150 lei (programare)
Consultatie + ecocardiografie 250 lei (programare)
Consultatie + EKG 150 lei (programare)
Consultatie + EKG + ecocardiografie 250 lei (programare)
Ecografie cardiaca 150 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 50 lei (programare)
Second opinion 250 lei (programare)
Test de efort 250 lei (programare)

Informatii clinica
Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic STEFARIMED vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO)

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.