Dr. Razvan Adrian Ionescu

Dr. Razvan Adrian Ionescu

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
(0 rating-uri)

8 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Razvan Adrian Ionescu

Dr. Razvan Adrian Ionescu este Medic Primar, Ecografie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Activează în cadrul Spitalului Colentina, în zona patologiilor reumatice inflamatorii musculoscheletale ?i autoimune (artrita reumatoidă, spondiloartropatii, lupus eritematos sistemic, vasculite, sclerodermie sistemica etc) precum ?i degenerative (osteoartrita).


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 400 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 250 lei (programare)
Ecografie musculo-scheletala 300 lei (programare)
Ecografie parti moi 300 lei (programare)
Ecografie pelvis 250 lei (programare)
Ecografie umar 300 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Razvan Adrian Ionescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.