Dr. Razvan Ghita

Dr. Razvan Ghita

Medic Dentist, Stomatologie

★★★★★

1070 vizualizari

CriniDent ,Craiova, Strada Dezrobirii 67A, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Razvan Ghita

Dr. Razvan Ghita este Medic Dentist, Stomatologie in cadrul CriniDent, Craiova, Strada Dezrobirii 67A, Dolj.
Medic Dentist specializat in chirurgie dento-alveolara

Servicii disponibile

Informatii clinica: CriniDent


Din pasiune pentru stomatologie si din dorinta de a oferi servicii de calitate in ceea ce priveste ingrijirea corespunzatoare a dintilor, am infiintat in anul 2000 clinica stomatologica CriniDent. Activitatea noastra cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: implantologie clasica si fast & fixed in Craiova, protetica dentara, chirurgie dento-alveolara, ortodontie (aparate dentare), parodontologie, profilaxie si igiena orala, endodontie, estetica dentara, albirea dintilor.

Toate aceste servicii sunt asigurate si garantate la cel mai ridicat nivel de performanta si profesionalism. Denumirea clinicii nu este aleasa intamplator, ci contine o parte a numelui celor doi fondatori: Cristiana si Cristian Nicolae. Pornind de la acest fapt, nu am creat doar un cabinet stomatologic in Craiova, ci un mediu in care ne dorim ca pacientii sa se simta confortabil si in care sa vina cu incredere, nu doar atunci cand intampina o problema medicala sau estetica, ci si atunci cand vor sa faca un control de rutina sau preventie.

Parerile pacientilor despre Dr. Razvan Ghita

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Stomatologie disponibile in acelasi judet: