Razvan Moldovan-Badea

Razvan Moldovan-Badea

Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
(0 rating-uri)

583 vizualizari

CardioKinetic , Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C(vezi harta)

Despre Razvan Moldovan-Badea

Razvan Moldovan-Badea este Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul CardioKinetic, Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C. Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, licentiat in Fiziokinetoterapie (2013-2016), terapeut certificat Schrot (Targu Mures,Romania ), cu competente si in: Recuperare ortopedica Tratamentul durerilor de spate Kinesio Taping

Servicii disponibile
Consultatie recuperare medicala 100 lei (programare)

Informatii clinica: CardioKinetic

Incepand din anul 2012 reusim sa oferim pacientilor nostrii o abordare diferita a reabilitarii medicale, prin exercitii active a caror scop este recapatarea functiilor pierdute sau adaptarea pacientilor la noul stil de viata. 

In cadrul sedintelor de reabilitare, fiziokinetoterapeutul este mereu prezent, oferindu-ti suportul si atenția necesare pentru un standard inalt de recuperare. „Sanatatea voastra, prioritatea noastra” descrie cel mai bine misiunea echipei CardioKinetic. Fizioterapeutii CardioKinetic sunt specializati pentru a adapta planul de reabilitare fiecarui pacient, ceea ce presupune o stransa colaborare terapeut-pacient.

Parerile pacientilor despre Razvan Moldovan-Badea

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.