Dr. Razvan Multescu

Dr. Razvan Multescu

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5,00 (8 rating-uri)

3731 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Razvan Multescu

Dr. Razvan Multescu este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie urologie 295 lei (programare)
Control urologie 180 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Razvan Multescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.03.2020

Floarea Bucovei a acordat 5
★★★★★
15.03.2022

victoria-constantina chirca a acordat 5
★★★★★
20.10.2020
Domnul Doctor Multescu e un medic excepțional. Am fost consultată de domnul doctor și eu și fiul meu. Ne-a ascultat cu multa răbdare, ne-a explicat amănunțit pentru a înțelege exact mesajul transmis si ne-a prezentat în mod obiectiv problema medicală pentru care am venit. Îi mulțumim mult!

Niculae Cavachi a acordat 5
★★★★★
23.10.2019
OM si MEDIC de exceptie!

Costin Marius a acordat 5
★★★★★
17.03.2020
Am apreciat profesionalismul si capacitatea ridicata a dr. Multescu de a -mi transmite incredere . A facut o prezentare realistă a situației în care ma regasesc fara a gonfla așteptările subsemnatului, însă cu empatie, din dorita de a-mi insufla doza de optimism necesară înaintea unei intervenții chirurgicale. Mi-a lăsat o impresie excelenta, îi trasnsmit gratitudinea mea.

Rogobete Ralph a acordat 5
★★★★★
29.06.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.02.2020

Sergiu-Stefan Mihai a acordat 5
★★★★★
25.02.2020