Dr. Remus Caraman

Dr. Remus Caraman

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
4,66 (3 rating-uri)

3256 vizualizari

Clinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Remus Caraman

Dr. Remus Caraman este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul Clinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 150 lei (programare)
Control ortopedie 99 lei (programare)
Infiltratie intraarticulara cu plasma (PRP) 305 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Sala Palatului

Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat social susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul şi spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Clinica Sala Palatului functionează de 5 ani, din mai 2015. Ne propunem ca pacienții noștri să primească cele mai bune servicii medicale accesibile pe piață în acest moment, clinica noastră fiind un loc unde aceștia sunt consultați, diagnosticați, informați și unde li se oferă planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă, totul fără ca ei să își facă griji de cât vor trebui să plătească.


Parerile pacientilor despre Dr. Remus Caraman

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Daniela Stoiean a acordat 5
★★★★★
18.11.2019

gabriela zlate a acordat 5
★★★★★
28.01.2020
Excelent, ca de obicei.

Anonim a acordat 4
★★★★★
05.11.2019
Profesionist și comunicativ.