Dr. RMN

Medic Primar, RMN fara substanta de contrast

★★★★★
(0 rating-uri)

38 vizualizari

0 programari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Bucuresti, S.1, Str. Nicolae Caramfil, Nr.75(vezi harta)

Despre Dr. RMN

Medicul Dr. RMN este Medic Primar, RMN fara substanta de contrast in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Bucuresti, S.1, Str. Nicolae Caramfil, Nr.75. La Emerald, Pretul investigatiilor IRM include: emiterea CD cu imaginile examenului pe loc, informatii preliminare oferite de medicul radiolog sau, după caz, discutii în cadrul unei echipe multidisciplinare de medici, raportul investigatiei pe loc sau în cel mai scurt timp posibil, în functie de complexitatea cazurilor, unele necesitând un timp mai mare pentru interpretarea imaginilor si redactarea rezultatului. Află mai multe despre echipa noastră de imagistică aici: https://emeraldmed.ro/specialitati-medicale/imagistica/

Servicii disponibile

RMN 1 segment coloana vertebrala fara subst. de contrast 700 lei lei (programare)
RMN 2 segmente coloana vertebrala fara subst. de contrast 1100 lei lei (programare)
RMN 3 segmente coloana vertebrala fara subst. de contrast 1500 lei lei (programare)
RMN abdomen fara subst. de contrast 1000 lei lei (programare)
RMN cranio cerebral fara subst. de contrast 750 lei lei (programare)
RMN glezna fara subst. de contrast 900 lei lei (programare)
RMN pelvin fara subst. de contrast 1000 lei lei (programare)
RMN sinusuri fara subst. de contrast 750 lei lei (programare)
RMN umar fara subst. de contrast 900 lei lei (programare)

Informatii clinica

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.