Dr. Robert Badea

Dr. Robert Badea

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★
5,00 (21 rating-uri)

2607 vizualizari

Centrul Medical Monza , BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Robert Badea

Dr. Robert Badea este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Centrul Medical Monza, BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 300 lei (programare)
Control ortopedie 150 lei (programare)
Infiltratie intraarticulara cu plasma (PRP) 1150 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Monza

De ce să alegi Spitalul Monza? Standarde de excelență dedicate pacienților Spitalul Monza, parte din grupul “Policlinico di Monza” ce însumează zece spitale din Italia, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță. 

Spitalul Monza a fost gândit ca proiect medical în centrul preocupărilor căruia se află pacientul și nevoile acestuia. Astfel, de la început, au fost create circuite speciale pentru pacienți și pentru personalul medical. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical. 

Apartenența la un grup internațional înseamnă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaționale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenții cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România. Specialiști aproape de oameni 

În Spitalul Monza, pacienții se bucură de toată atenția din partea unor doctori cu reputație în medicina românească. În oricare dintre centrele specializate ale acestui spital medicii sunt dedicați nu doar profesiei, ci mai ales oamenilor de care au grijă. Experiența și competența specialiștilor din cadrul Spitalului Monza sunt obținute atât prin stagii de practică în mari centre universitare din țară și din străinătate, cât și prin cazuistica complexă cu care s-au confruntat. 

Astfel, în România, anumite intervenții pot fi realizate doar la Spitalul Monza. Îngrijire multidisciplinară complexă Spitalul Monza acoperă toată aria de specialități necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și de recuperare medicală. Această continuitate a îngrijirii medicale permite monitorizarea evoluției pacientului nu numai în faza pre și post-operatorie, ci și în faza de recuperare, când pot apărea complicații particulare, situații în care medicii pot să intervină rapid. Mai mult, complexitatea tratamentelor garantează asistența medicală pentru toate complicațiile pacientului, nefiind necesar transferul pacienților în alte structuri medicale. 

Scopul acestui tip de îngrijire medicală este recuperarea rapidă a pacientului, care se poate reintegra astfel în viața de familie și își poate relua, în condiții normale, activitățile de zi cu zi. Tehnologie performantă Grupul “Policlinico di Monza” reprezintă un centru de referință în Europa de Est în ceea ce privește dotarea cu aparatură de top, marca celor mai renumiți producători în domeniul medical, lideri mondiali în tehnologia medicală. Astfel, competența specialiștilor noștri este susținută de cea mai avansată tehnologie existentă pe piață în radiologie – imagistică, cardiologie, neurologie, ecografie, monitorizare, anestezie și terapie intensivă (ATI).

Parerile pacientilor despre Dr. Robert Badea

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

DANIELA SIMINICA a acordat 5
★★★★★
20.10.2021
Dr. Robert Badea, un medic exceptional, un medic cum rar mai intalnesti atat profesional cat si ca OM; Pt. personalul clinicii Monza cu, care am interactionat , tot respectul! Felicitari pt profesionalism si omenie!

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.02.2021
Dr. R. Badea, un PROFESIONIST! Pacientul e tratat cu calm si intelegere, manifesta tact si empatie fata de acesta! Recomand!

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.12.2021

Liliana Ilie a acordat 5
★★★★★
27.10.2021
Un doctor pe cât de bun pe atat de bun.

Rizoiu Anastasia a acordat 5
★★★★★
10.11.2021
Excelent!

. Fellner Moraru Carol a acordat 5
★★★★★
22.04.2021
Un medic extraordinar. Mulțumim mult

ALIN GHIOCA a acordat 5
★★★★★
09.03.2021
O consultație super profesională.

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.03.2022
Excelent

Marîa Vatamanu a acordat 5
★★★★★
19.05.2022
Servicii excelente.

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.04.2022
Foarte mulțumită de consultatie

Pascu Victor Gabriel a acordat 5
★★★★★
13.04.2021
Un doctor de nota 10+, răbdător, calm, prietenos. A răspuns cu drag la toate întrebările ridicate de mine. Va mulțumesc.

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.10.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.02.2021
Vizita din data de 3 feb a fost anulata intrucat subsemnata sunt diagnosticata cu Covid! Solicitat reprogramare.. Evaluarea mea insa pt Dr. Badea R. :EXCEPTIONAL; este un OM si un MEDIC . NOTA 10 ( 5=Excelent)!

Iuliana Lixandru a acordat 5
★★★★★
23.02.2022

Zamfirescu Cristian Catalin Marin a acordat 5
★★★★★
04.05.2022
Impecabil. Mi de multumiri

CRISTIAN NICOLAE OPINCARIU a acordat 5
★★★★★
29.12.2021
A fost totul bine. Domnul doctor mi-a oferit toate explicatiile de care aveam nevoie.

RODICA DIMOFTE a acordat 5
★★★★★
30.03.2022
Excelent !

Camelia Peteanu a acordat 5
★★★★★
24.11.2021
De nota 10

Maria Vatamanu a acordat 5
★★★★★
11.11.2021
Excelentă organizarea în sectorul de control epidemiologic pentru primire pacienți. Consultația la dl dr. Robert Badea a fost o plăcere. Este un profesionist desăvârșit și un om extraordinar, cu multă charismă, bunăvoință și răbdare.

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.03.2022

Rizoiu Anastasia a acordat 5
★★★★★
09.02.2022