Dr. Rodica Hodrea

Dr. Rodica Hodrea

Medic Primar, Boli infectioase

★★★★★
(0 rating-uri)

1211 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Rodica Hodrea

Dr. Rodica Hodrea este Medic Primar, Boli infectioase in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1. Medicul Rodica Hodrea este Medic Primar, Boli infectioase in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Rodica Hodrea

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.