Dr. Rodica Ilie

Dr. Rodica Ilie

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★

2336 vizualizari

Anaman Medical ,Caransebes, Str Episcop Nicolae Popeea Nr 15, Caransebes, Caras-Severin (vezi harta)

Despre Dr. Rodica Ilie

Dr. Rodica Ilie este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul Anaman Medical, Caransebes, Str Episcop Nicolae Popeea Nr 15, Caransebes, Caras-Severin.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 100 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 200 lei (programare)
Control endocrinologie(dupa consult) 90 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 100 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala + eco tiroida 150 lei (programare)
Ecografie tiroida 100 lei (programare)
Ecografie tiroida 100 lei (programare)

Informatii clinica: Anaman Medical


Laboratorul S.C. Anaman Medical este un laborator privat infiintat in Octombrie 2003 realizat in urma unui proiect de ajutorare a populatiei de pe Valea Bistrei, Judetul Caras-Severin, neexistand in acel an 2003 un alt laborator in zona care sa ofere pacientilor gratuitati in efectuarea analizelor medicale. Pentru multi ideea unui laborator privat de analize medicale in aceasta zona parea o idee buna la care este placut sa te gandesti dar greu de realizat. Totusi cativa am crezut in viitorul ei si am pornit la drum. Am avut incredre ca vom reusi. Am inceput si am mers mai departe. Am cautat solutii la toate problemele aparute chiar daca altii credeau ca ele nu exista. Am creat un spatiu modern, confortabil, cu aparatura de laborator moderna si am introdus standarde de calitate. Infiintarea laboratorului de analize medicale in aceasta zona, Valea Bistrei, s-a nascut din necesitatea de a intelege nevoile si exigentele pacientilor de astazi. Am dorit sa ajutam omul in tot ce reprezinta el, nu doar durere si suferinta, ci si nelinistea, tristetea, uneori spaima pe care avem posibilitatea, dar in acelasi timp si datoria sa le risipim. Centrele Medicale Anaman au incheiat contracte cu CJAS Caras-Severin si CASA OPSNAJ, acolo unde a fost posibil devenind in acest fel ajutorul populatiei judetului Caras-Severin. Integrarea deplina in sistemul asigurarilor de sanatate existent in tara noastra ne permite sa oferim pacinentilor toate facilitatile aferente statutului de asigurat. Serviciile medicale se caracterizeaza prin promptitudine, profesionalism si respect fata de pacient. Laboratorul isi dedica intreaga sa activitate servirii oamenilor prin efectuarea de servicii medicale pentru depistarea, prevenirea si mentinerea starii de sanatate a locuitorilor din zona unde isi desfasoara activitatea.

Medicul Dr. Rodica Ilie este disponibil si in urmatoarele locatii:


Anaman Bocsa
Adresa: Str 1 Decembrie 1918, Bocsa, Jud Caras-Severin


Parerile pacientilor despre Dr. Rodica Ilie

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.