Dr. Rodica Stoicovici

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★
5.00 (1 rating)

701 vizualizari

22 programari

Clinica Academica , BUCURESTI, Str. Pitar Mos Nr. 18-20, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Rodica Stoicovici
Medicul Dr. Rodica Stoicovici este Medic Primar, Medicina interna in cadrul Clinica Academica, BUCURESTI, Str. Pitar Mos Nr. 18-20, Sector 1. Medicul Rodica Stoicovici este Medic Primar, Medicina interna in cadrul Clinica Academica

Servicii disponibile
Consultatie 180 lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 110 lei (programare)
Eco. abdomen complet 230 lei (programare)
Eco. Abdomen inferior sau superior 150 lei (programare)
Eco. mamara bilaterala 205 lei (programare)
Eco. parti moi 200 lei (programare)
Eco. Tiroida 200 lei (programare)
Ecografie abdominala 300 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul Medical Academica oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice, respectiv consultaţii în ambulatoriu pentru toate specialităţile clinice, intervenţii chirurgicale, analize de laborator şi investigaţii de imagistică medicală. Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asigurăm că este investigat şi diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp, cu profesionalism şi cu respect. Pe scurt, dorim să oferim servicii medicale de calitate. Avem credinţa că medicina fără ajutorul tehnicii nu mai poate fi imaginată, dar că, fără omenie şi respect pentru valorile morale, aceasta rămâne doar o simplă meserie. Fondat şi administrat de patru medici români, Centrul Medical Academica reprezintă materializarea viziunii şi experienţei acestora. Pornind de la principiul „pacientul are dreptul să fie tratat complet şi corect”, s-a investit în trei direcţii principale: echipa de medici, echipamente şi locaţie. Echipa de medici din Centrul Medical Academica este formată în momentul de faţă din 15 profesori şi conferenţiari universitari şi peste 100 de medici primari şi specialişti. Suntem onoraţi şi mândri că, prin intermediul acestei echipe de elită, putem oferi clienţilor noştri servicii medicale de cel mai înalt nivel profesional.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Gheorghevici Alexandra a acordat 5
★★★★★
14.06.2019