Dr. Rodica Vasile

Medic Primar, Oncologie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

808 vizualizari

Hiperdia Galati - Dez , Galati, Str. G-ral Alexandru Cernat nr. 61(vezi harta)
Despre Dr. Rodica Vasile
Dr. Rodica Vasile este Medic Primar, Oncologie in cadrul Hiperdia Galati - Dez, Galati, Str. G-ral Alexandru Cernat nr. 61.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica
Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa), Radiologie digitala si Mamografie. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Lenuta Ibanescu a acordat 5
★★★★★
29.05.2019
Doamna doctor e un profesionist adevărat. Din fericire, afectiunea mea nu e gravă,dar psihic eram dărâmată. Doamna doctor a făcut mai mult decât era obligată.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.01.2020
Mai multa organizare nu ar strica iar la orele de varf la ghiseu sa fie mai multe persoane. Pentru un serviciu platit nu e chiar ok sa pierzi jumatate de ora la rand cand ai deja o programare facuta. D- na doctor a fost foarte amabila si s- a comportat foarte frumos.

Ancu?a Radu a acordat 5
★★★★★
07.01.2020
Foarte frumos a vb Doamna Doctor. Am fost foarte mulțumită.

liviu nitu a acordat 5
★★★★★
09.01.2020
Cu foarte mult bun simț! și cu mult profesionalism!