Dr. Roxana Dragu

Dr. Roxana Dragu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★

13474 vizualizari

Fertilia , BUCURESTI, Str.Popa Nan, Nr. 111 (vezi harta)

Despre Dr. Roxana Dragu

Dr. Roxana Dragu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Fertilia, BUCURESTI, Str.Popa Nan, Nr. 111. Medic primar în obstetrică-ginecologie, Dr. Ruxandra Dumitrescu este recunoscută atât la nivel naţional cât şi la nivel internaţional pentru supraspecializarea în tratamentul infertilitătii cuplului, competentă în laparoscopie, histeroscopie, ecografie în obstetrică ginecologie, dar si competentă în medicină materno fetală. Experienta în aplicarea metodelor avansate de tratament al infertilitătii, profesionalismul si procedurile inovatoare au ajutat mii de cupluri să îti învingă problemele de fertilitate. Dr. Ruxandra Dumitrescu este membru fondator al Societătii de Endometrioză din România, membru al European Society of Human Reproduction and Embriology (ESHRE), si al International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG). De asemenea, detine o gamă variată de specializări precum diagnosticarea si tratarea cauzelor infertilitătii în dezechilibre hormonale, anomalii atomice (tesuturi, fibroze, endometrioza) sau infertilitate masculină. Si-a început activitatea profesioală în anul 1993 în săli de operatie, iar din 1994 până în momentul de fată s-a remarcat prin prezentarea numeroaselor lucrări stiintifice si prin participarea la diferite conferinte si congrese, printre care: Congres European de Menopauză (Viena 1996), Congres International de Controverse în Obstetrică Ginecologie (Shanghai 2008), Congres ESHRE (Stochkolm 2011, Istanbul 2012, Londra 2014, Lisabona 2015). Tot din 1994 desfătoară si o activitate didactică la Universitatea de Medicină si Farmacie “Carol Davila”. În cadrul clinicii private Fertilia în care activează, alături de o echipă de embriologi si medici ultraspecializati în tratarea infertilitătii, precum dr. androlog Ceraselle Nicolicea şi embriolog Mihaela Radu, obtin rezultate performante cu ajutorul singurului laser pentru embriologie din Romania, utilizat în activarea şi mobilizarea spermatozoizilor când există anomalii ale spermogramei şi evaluarea calitătii embrionilor înainte de implantare pentru a se obtine embrioni cu şanse bune de implantare şi din spermatozoizi imaturi sau imobili. Clinica detine o varietate de optiuni de terapie care includ tratament medicamentos, inseminare, laparoscopie, histeroscopie, proceduri de microchirurgie, fertilizarea în vitro (FIV), inclusiv donatoare de ovule şi mame surogat.

Servicii disponibile

Informatii clinica: Fertilia


FERTILIA – CENTRUL MEDICAL ULTRASPECIALIZAT ÎN INFERTILITATE, MEDICINĂ MATERNO – FETALĂ ŞI GINECOLOGIE COMPLEXĂ Suntem o echipă medicală cu experienţă de peste 17 ani în sistem particular şi de stat, cu specializări recunoscute internaţional şi rezultate foarte bune chiar şi în cazuri complexe, de afecţiuni incomplet elucidate în alte clinici. 

Putem propune cea mai eficientă variantă de tratament pentru fiecare pacientă şi avem împreună acelaşi scop, să aveţi un copil sănătos! Fertilia Medical Center deţine tehnologie de ultimă oră, unică în ţară, respectăm cele mai stricte standarde de operare şi avem personal medical foarte calificat – ceea ce garantează cele mai bune rezultate. » Singurul laser pentru PGD din România (preimplantation genetic diagnosis) Fertilia Medical Center dispunde de singurul laser pentru embrioni din România. 

Acesta identifică şi selectează spermatozoizii imobili dar viabili, fără să afecteze calitatea acestora. Evaluează calitatea embrionilor înainte de implantare (important în special pentru cuplurile cu risc de defecte genetice). Astfel obţinem embrioni cu şanse bune de implantare şi din spermatozoizi imaturi sau imobili. Permite implantarea embrionului în ziua a 5-a sub forma de blastocist pentru cele mai bune şanse de sarcină. Creşte semnificativ rata de reuşită FIV şi scade riscul de defecte genetice la nou născut. 

Ne pasă, suntem profesionişti şi ne asumăm răspunderea! Prin programul cash back ne obligăm să returnăm bani cuplurilor care fac trei proceduri FIV fără succes în decursul unui an. Opţiunile noastre de terapie includ tratament medicamentos, inseminare, laparoscopie, histeroscopie, proceduri de microchirurgie, fertilizarea in vitro (FIV), inclusiv donatoare de ovule şi mame surogat. 

Clinica Fertilia se află în lista unităţilor sanitare incluse în subprogramul de fertilizare in vitro şi embriotransfer al Ministerului Sănătăţii. În acest moment nu există posibilitatea extinderii listei unităţilor sanitare, deoarece în buget nu există sume care să permită continuarea subprogramului FIV/ET.

Parerile pacientilor despre Dr. Roxana Dragu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: