Dr. Roxana Dusceac

Dr. Roxana Dusceac

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★

5578 vizualizari

Mediplus , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Roxana Dusceac

Dr. Roxana Dusceac este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Mediplus , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 260 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 385 lei (programare)
Control endocrinologie(dupa consult) 150 lei (programare)
Ecografie tiroida 220 lei (programare)
Ecografie tiroida 220 lei (programare)
Ecografie tiroida 220 lei (programare)

Informatii clinica: Mediplus


Mediplus este un centru de excelență în sănătatea femeii și o clinică trans-disciplinară dedicată exclusiv patologiei specifice femeii, la toate vârstele.

Pentru a asigura cea mai bună abordare ținând cont de particularitățile fiecărui caz, în această clinică lucrează o echipă de specialiști ce adună peste un secol de experiență locală și internațională în endocrinologie, oncologie, ginecologie și obstetrică, cu toate subdomeniile acestora.&nbsp;<div><br></div><div>Suntem permanent informați cu privire la noutățile care apar în aria noastră de expertiză și menținem o campanie constantă de comunicare în sănătatea femeii prin canalele media proprii - medii de socializare, blog etc. Dorim să contribuim, astfel, nu doar la recuperarea și menținerea sănătății pacientelor noastre, dar și la o mai bună înțelegere a diferitelor aspecte în acest domeniu. 

Centrul vine în întâmpinarea dorinței legitime de sănătate a femeii pe toată perioada vieții - de la adolescență până la menopauza</div>

Parerile pacientilor despre Dr. Roxana Dusceac

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.