Dr. Roxana Feidoc

Dr. Roxana Feidoc

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(8 rating-uri)

4306 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Roxana Feidoc

Dr. Roxana Feidoc este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 340 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 220 lei (programare)
Ecografie cardiaca 440 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Roxana Feidoc

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Gutescu Niculae a acordat 5
★★★★★
25.11.2022
Servicii administrative si medicale de calitate ff buna. Personalul administrativ operativ, politicos si prevenitor. Dna. doctor Roxana Feidoc (perceptia mea) este f. competenta si empatica in relatia cu pacientii ceea ce permite un diagnostic corect si o schema de tratament f. eficienta. Am urmat intocmai recomandarile facute ceea ce a condus la imbunatatirea efectiva a starii mele de sanatate. Ii adresez dnei doctor cele mai sincere multumiri si recomand oricui sa i se adrseze cu incredere.

Toader Cristina a acordat 5
★★★★★
17.12.2021
Doamna doctor a fost amabila și m-a ajutat sa înțeleg cum ma pot ajuta sa duc o viața cât de cât normala! Ii mulțumesc pentru sfaturi și îndrumări!

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.09.2021

Paul Alecse a acordat 5
★★★★★
20.07.2021
Nota 10 pt d-na doctor Feidoc Roxana

Elvis Adrian Cernica a acordat 5
★★★★★
18.06.2021

BIANCA NISTOR a acordat 5
★★★★★
21.05.2021
5 stele profesionist si care comunica si explica pacientului cu rabdare si cu optimism

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.02.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.01.2021
Nota 10 pentru doamna doctor cardiolog ,Roxana Feidoc