Dr. Roxana Feidoc

Dr. Roxana Feidoc

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(9 rating-uri)

6280 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Roxana Feidoc

Dr. Roxana Feidoc este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Deschisa in anul 2001, clinica SANADOR Decebal s-a remarcat inca din primul an prin profesionalismul echipei medicale si tehnologia medicala utilizata. Inca de la inceputul activitatii, clinica si-a extins gama de servicii si echipa de medici pentru a raspunde nevoilor pacientilor in mod eficient si prompt.

In plus, SANADOR vine in sprijinul celor interesati sa aiba un medic de familie aproape de casa sau de serviciu, asigurand servicii de medicina de familie in Clinica SANADOR Decebal, intr-un mediu profesionist. Pacientii pot accesa cu usurinta servicii medicale conexe, precum: imagistica, analize medicale sau consultatii de specialitate.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Roxana Feidoc

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Robert Micu a acordat 5
★★★★★
16.02.2024
Doamna doctor a fost extraordinara. Puțini medici stau să vorbească cu pacienții asa cum a făcut-o dumneaei! Mulțumesc mult pentru sfaturi si ajutor! Sanatate si multe bucurii!

Gutescu Niculae a acordat 5
★★★★★
25.11.2022
Servicii administrative si medicale de calitate ff buna. Personalul administrativ operativ, politicos si prevenitor. Dna. doctor Roxana Feidoc (perceptia mea) este f. competenta si empatica in relatia cu pacientii ceea ce permite un diagnostic corect si o schema de tratament f. eficienta. Am urmat intocmai recomandarile facute ceea ce a condus la imbunatatirea efectiva a starii mele de sanatate. Ii adresez dnei doctor cele mai sincere multumiri si recomand oricui sa i se adrseze cu incredere.

Toader Cristina a acordat 5
★★★★★
17.12.2021
Doamna doctor a fost amabila și m-a ajutat sa înțeleg cum ma pot ajuta sa duc o viața cât de cât normala! Ii mulțumesc pentru sfaturi și îndrumări!

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.09.2021

Paul Alecse a acordat 5
★★★★★
20.07.2021
Nota 10 pt d-na doctor Feidoc Roxana

Elvis Adrian Cernica a acordat 5
★★★★★
18.06.2021

BIANCA NISTOR a acordat 5
★★★★★
21.05.2021
5 stele profesionist si care comunica si explica pacientului cu rabdare si cu optimism

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.02.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.01.2021
Nota 10 pentru doamna doctor cardiolog ,Roxana Feidoc


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: