Dr. Roxana-Maria Sgarbura

Dr. Roxana-Maria Sgarbura

Medic Specialist, Radiologie (RX)

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

57062 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Cluj-Napoca, Str. Cireşilor nr. 15C, Cluj (vezi harta)

Despre Dr. Roxana-Maria Sgarbura

Dr. Roxana-Maria Sgarbura este Medic Specialist, Radiologie (RX) in cadrul Affidea-Hiperdia, Cluj-Napoca, Str. Cireşilor nr. 15C, Cluj.


Servicii disponibile
Examen radiologic abdomen 130 lei (programare)
Examen radiologic antebrat 115 lei (programare)
Examen radiologic bazin 115 lei (programare)
Examen radiologic calcaneu 115 lei (programare)
Examen radiologic clavicula 115 lei (programare)
Examen radiologic coloana lombara 100 lei (programare)
Examen radiologic coloana toracala 115 lei (programare)
Examen radiologic cot 115 lei (programare)
Examen radiologic craniu 115 lei (programare)
Examen radiologic femur 115 lei (programare)
Examen radiologic genunchi 115 lei (programare)
Examen radiologic glezna 115 lei (programare)
Examen radiologic mana 115 lei (programare)
Examen radiologic mastoid 115 lei (programare)
Examen radiologic os nazal 115 lei (programare)
Examen radiologic picior 115 lei (programare)
Examen radiologic pulmonar 115 lei (programare)
Examen radiologic scapula 115 lei (programare)
Examen radiologic sinus 115 lei (programare)
Examen radiologic stern 115 lei (programare)
Examen radiologic umar 115 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Affidea Cluj a luat fiinţă în anul 2005 şi a funcţionat ca centru de teleradiologie. Actualul centru de radiologie şi imagistică medicală a devenit funcţional în luna iunie 2007, fiind cunoscut sub numele de Scandia Imagistica Cluj. Începând cu luna iunie 2015, Scandia Imagistică Cluj și-a schimbat numele în Affidea, în cadrul unui proces global de rebranding la nivelul Grupului Affidea din care face parte, decizia de schimbare a numelui venind ca urmare a dorinței la nivelul Grupului de a construi un brand global, cu o identitate puternică în Europa, în deplin acord cu valorile companiei. 

 Affidea Cluj are în dotare aparatură digitală de înaltă performanţă ce oferă posibilitatea unor examinări radiologice medicale de cea mai înaltă acurateţe. Examinările sunt realizate cu aparatură medicală şi radiologică de ultimă generaţie: RMN Signa Excite HD General Electric - 1,5 TESLA, CT Optima 660 - 128 slice, Sistem de radiografie digitală Definium 6000 General Electric, Sistem de mamografie digitală Selenia Hologic Ecograf Logiq S8 General electric Osteodensitometrul (Dexa) Lunar Prodigy Pro General electric. 

Întreg sistemul de investigaţii este integrat cu serverele PACS şi Teleradiologie locale care, la rândul lor, sunt interconectate cu sistemul naţional Affidea Romania, şi sunt deservite de un sistem informatic de performaţă, modern, pentru evidenţa pacienţilor - RIS. Personalul ce deserveşte pacienţii centrului medical Affidea Cluj dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională ca urmare a pregătirii şi perfecţionării permanente în ţară şi străinătate. La această oră, echipa Affidea Cluj este compusă din 9 medici radiologi, 2 medici de urgenţă, 7 tehnicieni radiologi, 1 fizician şi personal administrativ. 

Împreună, echipa Affidea Cluj oferă certitudinea unei activităţi medicale performante, la aceasta contribuind legatura permanentă cu centrele Affidea Romania şi Affidea Internaţional din Europa, dar şi participarea personalului medical la congrese interne şi internaţionale, precum şi numeroasele training-uri de specialitate. Affidea Cluj este în relaţii contractuale cu Casele de Asigurari de Sanatate: Cluj, Sălaj şi Casa O.P.S.N.A.J. Preocuparea pentru calitate este confirmată şi de implementarea sistemului de management al calităţii acreditată din decembrie 2007, precum şi a sistemului de certificare ISO 9001:2008.

Parerile pacientilor despre Dr. Roxana-Maria Sgarbura

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Gombar Eva a acordat 5
★★★★★
28.02.2023
Nota1o

Labaditis Gabriela a acordat 5
★★★★★
29.01.2021

Maria Kalo a acordat 5
★★★★★
21.12.2020