Roxana-Maria Sgarbura

Specialist, Tomografie (CT) fara subst. de contrast

★★★★★
(0 rating-uri)

2311 vizualizari

6 programari

Affidea Romania , Cluj, Str. Cireşilor nr. 15C(vezi harta)
Despre Roxana-Maria Sgarbura
Medicul Roxana-Maria Sgarbura este Specialist, Tomografie (CT) fara subst. de contrast in cadrul Affidea Romania, Cluj, Str. Cireşilor nr. 15C. Medicul Roxana-Maria Sgarbura este Specialist, Tomografie (CT) fara subst. de contrast in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
CT abdomen + pelvis fara subst. de contrast 440 lei (programare)
CT abdomen fara subst. de contrast 270 lei (programare)
CT coloana 1 segment fara subst. de contrast 330 lei (programare)
CT coloana toracala fara subst. de contrast 280 lei (programare)
CT craniu + regiune cervicala fara subst. de contrast 440 lei (programare)
CT craniu fara subst. de contrast 280 lei (programare)
CT genunchi bilateral fara subst. de contrast 270 lei (programare)
CT genunchi unilateral fara subst. de contrast 230 lei (programare)
CT glezna bilateral fara subst. de contrast 270 lei (programare)
CT mana bilateral fara subst. de contrast 270 lei (programare)
CT pelvis fara subst. de contrast 270 lei (programare)
CT picioare bilateral fara subst. de contrast 270 lei (programare)
CT regiune gat fara subst. de contrast 415 lei (programare)
CT regiune toracica fara subst. de contrast 415 lei (programare)
CT sinusuri fara subst. de contrast 270 lei (programare)
CT sold unilateral fara subst. de contrast 230 lei (programare)
CT torace + abdomen + pelvis fara subst. de contrast 660 lei (programare)
CT torace + abdomen superior fara subst. de contrast 440 lei (programare)
CT ureche interna fara subst. de contrast 270 lei (programare)
Uro CT (cu substanta de contrast) 640 lei (programare)

Informatii clinica
Affidea Cluj a luat fiinţă în anul 2005 şi a funcţionat ca centru de teleradiologie. Actualul centru de radiologie şi imagistică medicală a devenit funcţional în luna iunie 2007, fiind cunoscut sub numele de Scandia Imagistica Cluj. Începând cu luna iunie 2015, Scandia Imagistică Cluj și-a schimbat numele în Affidea, în cadrul unui proces global de rebranding la nivelul Grupului Affidea din care face parte, decizia de schimbare a numelui venind ca urmare a dorinței la nivelul Grupului de a construi un brand global, cu o identitate puternică în Europa, în deplin acord cu valorile companiei. 

 Affidea Cluj are în dotare aparatură digitală de înaltă performanţă ce oferă posibilitatea unor examinări radiologice medicale de cea mai înaltă acurateţe. Examinările sunt realizate cu aparatură medicală şi radiologică de ultimă generaţie: RMN Signa Excite HD General Electric - 1,5 TESLA, CT Optima 660 - 128 slice, Sistem de radiografie digitală Definium 6000 General Electric, Sistem de mamografie digitală Selenia Hologic Ecograf Logiq S8 General electric Osteodensitometrul (Dexa) Lunar Prodigy Pro General electric. 

Întreg sistemul de investigaţii este integrat cu serverele PACS şi Teleradiologie locale care, la rândul lor, sunt interconectate cu sistemul naţional Affidea Romania, şi sunt deservite de un sistem informatic de performaţă, modern, pentru evidenţa pacienţilor - RIS. Personalul ce deserveşte pacienţii centrului medical Affidea Cluj dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională ca urmare a pregătirii şi perfecţionării permanente în ţară şi străinătate. La această oră, echipa Affidea Cluj este compusă din 9 medici radiologi, 2 medici de urgenţă, 7 tehnicieni radiologi, 1 fizician şi personal administrativ. 

Împreună, echipa Affidea Cluj oferă certitudinea unei activităţi medicale performante, la aceasta contribuind legatura permanentă cu centrele Affidea Romania şi Affidea Internaţional din Europa, dar şi participarea personalului medical la congrese interne şi internaţionale, precum şi numeroasele training-uri de specialitate. Affidea Cluj este în relaţii contractuale cu Casele de Asigurari de Sanatate: Cluj, Sălaj şi Casa O.P.S.N.A.J. Preocuparea pentru calitate este confirmată şi de implementarea sistemului de management al calităţii acreditată din decembrie 2007, precum şi a sistemului de certificare ISO 9001:2008.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.