Roxana Muresan

Roxana Muresan

Psiholog, Psihologie

★★★★★
(0 rating-uri)

499 vizualizari

Clinica Oana Nicolau , BUCURESTI, Str. George Georgescu, Nr.46, Sector 4(vezi harta)

Despre Roxana Muresan

Roxana Muresan este Psiholog, Psihologie in cadrul Clinica Oana Nicolau, BUCURESTI, Str. George Georgescu, Nr.46, Sector 4. Certificări si specializări: Coach Certificat - Coaching and Leadership International Inc. (Canada) Membru al Federatiei Internationale de Coaching Consultant Acreditat Human Synergistics International Absolventa studii Management si Studii Postuniversitare Leadership – Academia de Studii Economice Te invit la sesiuni de coaching si mentorat pentru a descoperi solutii concrete si eficiente legate de: Life Coaching – Tehnici de putere personala in 7 domenii ale vietii : sanatate, cariera, familie, social, spiritual, financiar si intelectual. Exercitii de aerobica mentala IQ-EQ pentru prevenirea anxietatii si depresiei. Arta auto-aprecierii, motivatie. Consolidarea si tranzitia carierei. Obstacole, obiceiuri si comportamente neconstructive. Metodologii de self-coaching. Managementul Stresului – tipurile de personalitate si stresul, stresul si imunitatea, relatia lifestyle-stres, corelatia minte-trup, surse de stres, managementul energiei, tehnici de stimulare si de mentinere a vitalitatii mentale si fizice. Managementul Conflictelor – tipuri de conflict, corelatia comportamente in conflict – tipuri de personalitate, relationarea cu oamenii dificili, comunicarea, negocierea, medierea, conflictul ca oportunitate, rezolvarea conflictelor. Relationare si Comunicare Influenta – principiile comunicarii, tipuri de comunicare, ascultarea activa, feedbackul, puterea intrebarilor, barierele comunicarii, oameni diferiti-comunicare diferita. Leadership – rolul si calitatile leaderului, stiluri de leadership, tehnici de influentare, bariere de comunicare, inteligenta emotionala, motivarea echipei, tehnici de performanta, leadership situational, metodologii de coaching.

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Clinica Oana Nicolau

Viziunea Noastră: Ne dorim o lume în care oamenii să apeleze la serviciile de Psihoterapie fără să le mai fie rușine, să privească terapia ca pe un lucru normal. Filozofia Noastră: Întotdeauna am considerat că succesul nostru este legat inseparabil de succesul celor care ne calcă pragul. Cea mai mare satisfacție profesională pe care o putem trăi este aceea de a vedea cum cei care aleg să vină în terapie se transformă, evoluează și reușesc să se bucure din nou de viață. 

Misiunea Noastră: Misiunea noastră este de a crea un loc în care fiecare să se simtă confortabil, în siguranță, și să-și împărtășească situațiile prin care trece pentru a fi ajutat. Echipa Noastră: Credem în unitate în diversitate. Echipa Clinicii Oana Nicolau este formată din peste 30 de terapeuți, specilizați pe diferite probleme, dar care au același scop - de a schimba în bine viața celor care ne trec pragul. 

Va asteptam in clinica noastra pentru: 
 •  Psihoterapie individuală (romana/engleza/franceza/italiana) 
 •  Psihoterapie de cuplu sau familie (romana/engleza/franceza/italiana) 
 •  Consiliere psihologică individuală si de cuplu sau familie Logopedie copii/adulți Terapie prin Realitate Virtuală pentru fobii 
 •  Evaluare nivel sănătate emoțională 
 •  Evaluare psihologică adulți și copii 
 •  Consultație medic psihiatru copii/adulți 
 •  Referat psihiatrie pentru tulburare de identitate de gen 
 •  Hipnoterapie 
 •  Consultații nutriție 
 •  Sexologie individuală sau de cuplu 
 •  Aviz psihologic port-armă / pentru conducători auto tip A și B / pentru angajare 
 •  Aviz activități artistice 
 •  Aviz psihologic inspector ANAF / inspector de concurenta 
 •  Aviz psihologie judiciară 
 •  Sesiune coaching 
 •  Remedii florale Bach

Parerile pacientilor despre Roxana Muresan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.