Dr. Roxana Parlog

Dr. Roxana Parlog

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

7128 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Roxana Parlog

Dr. Roxana Parlog este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: SANADOR


Infiintata in anul 2021, Clinica SANADOR Floreasca dispune de 24 de cabinete medicale si ofera pacientilor, adulti si copii, consultatii complexe in peste 40 de specialitati medicale si chirurgicale, asigurate de medici specialisti, cu multa experienta si foarte bine pregatiti. 

Gazduita de o cladire noua si moderna, intr-o zona verde a Bucurestiului, langa Parcul Floreasca si Parcul Automatica, Clinica SANADOR Floreasca ofera si servicii de radiologie si imagistica medicala realizate prin intermediul celor mai moderne si performante echipamente de imagistica: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, CT Somatom Definition Edge 128 slice si sistemul de radiologie digitala Siemens Multix Impact.

In aceeasi clinica functioneaza Centrul FIV SANADOR ce ofera servicii medicale performante pentru tratamentul infertilitatii, la standardele de calitate SANADOR.dar si Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica, care isi desfasoara activitatea in regim ambulatoriu si de spitalizare de zi.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Roxana Parlog este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Decebal
Adresa: B-dul Decebal 1, Sector 3

SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Roxana Parlog

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ariana Maria Bahrii a acordat 5
★★★★★
09.05.2022

Lara Maria Ciocoiu a acordat 5
★★★★★
17.01.2022

Lara Ciocoiu a acordat 5
★★★★★
20.12.2021
Doamna doctor a fost empatica și atenta cu fetița mea. Sunt foarte mulțumită

Mario Mares a acordat 5
★★★★★
01.02.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.06.2020
A fost o consultatie pediatrica foarte ok. Multumesc.