Dr. Roxana Vintila

Dr. Roxana Vintila

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

897 vizualizari

Clinica Academica , BUCURESTI, Str. Pitar Mos Nr. 18-20, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Roxana Vintila

Dr. Roxana Vintila este Medic Primar, Neurologie in cadrul Clinica Academica, BUCURESTI, Str. Pitar Mos Nr. 18-20, Sector 1. Medicul Roxana Vintila este Medic Primar, Neurologie in cadrul Clinica Academica

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Clinica Academica

Centrul Medical Academica oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice, respectiv consultaţii în ambulatoriu pentru toate specialităţile clinice, intervenţii chirurgicale, analize de laborator şi investigaţii de imagistică medicală. Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asigurăm că este investigat şi diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp, cu profesionalism şi cu respect. 

Pe scurt, dorim să oferim servicii medicale de calitate. Avem credinţa că medicina fără ajutorul tehnicii nu mai poate fi imaginată, dar că, fără omenie şi respect pentru valorile morale, aceasta rămâne doar o simplă meserie. Fondat şi administrat de patru medici români, Centrul Medical Academica reprezintă materializarea viziunii şi experienţei acestora. Pornind de la principiul „pacientul are dreptul să fie tratat complet şi corect”, s-a investit în trei direcţii principale: echipa de medici, echipamente şi locaţie. 

Echipa de medici din Centrul Medical Academica este formată în momentul de faţă din 15 profesori şi conferenţiari universitari şi peste 100 de medici primari şi specialişti. Suntem onoraţi şi mândri că, prin intermediul acestei echipe de elită, putem oferi clienţilor noştri servicii medicale de cel mai înalt nivel profesional.

Parerile pacientilor despre Dr. Roxana Vintila

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Danut Stefan a acordat 5
★★★★★
29.10.2019
Sunt f multumit de profesionalismul dnei doctor Conlucreaza f bine cu pacientul Deja ma simt mai bine !😀

stefan danut . a acordat 5
★★★★★
07.11.2019
Profesionalism care inspira si incredere Buna colaborare , din punct de vedere pedagogic Multumiri dna doctor Vintila