Dr. Ruxandra Coroleuca

Dr. Ruxandra Coroleuca

Medic Primar, Oftalmologie

★★★★★

7642 vizualizari

OptiSmart , BUCURESTI, Bd. Stefan cel Mare 44, vis a vis de Spitalul Colentina (vezi harta)

Despre Dr. Ruxandra Coroleuca

Dr. Ruxandra Coroleuca este Medic Primar, Oftalmologie in cadrul OptiSmart, BUCURESTI, Bd. Stefan cel Mare 44, vis a vis de Spitalul Colentina .
Dr. Coroleuca Ruxandra este Medic Primar oftalmolog  in cadrul clinicii Optismart, B-dul Stefan cel Mare 44, vis a vis de Spitalul Colentina. Dr. Coroleuca Ruxandra este Doctor in Stiinte Medicale si activeaza pe postul de Asistent Universitar in cadrul Disciplinei de Oftalmologie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, Sectia Oftalmologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.
Servicii disponibile

Informatii clinica: OptiSmart


Ne bucuram ca citesti acest text despre noi, inseamna ca ai ajuns pe pagina noastra si dorim sa iti oferim cea mai buna experienta in alegea ochelarilor potriviti pentru tine si cei dragi. Inca de la infiintarea primului magazin din Bucuresti (Optismart Stefan cel mare) in 2011, ne straduim sa asiguram cele mai bune servicii si produse clientilor nostri. In cadrul cabinetelor din magazinele noastre din Bucuresti si Ramnicu Sarat se pot face consultatii oftalmologice realizate de medic oftalmolog specialist dar si consultatii optometrice in vederea stabilirii de dioptrii pentru ochelari de vedere de catre echipa noastra de tehnicieni optometristi, de asemenea la noi vei gasi o gama foarte mare de rame si lentile de ochelari pentru toate gusturile si bugetele, astfel iti punem la dispozitie sute de rame de cea mai buna calitate de la designeri renumiti la preturi accesibile, atat in magazinele stradale cat si in magazinul online.

Parerile pacientilor despre Dr. Ruxandra Coroleuca

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.