Dr. Ruxandra Delia Spataru

Dr. Ruxandra Delia Spataru

Medic Primar, Pneumologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

3352 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ruxandra Delia Spataru

Dr. Ruxandra Delia Spataru este Medic Primar, Pneumologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie pneumologie 350 lei (programare)
Consultatie pneumologie pediatrica 350 lei (programare)
Control pneumologie(dupa consult) 235 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Ruxandra Delia Spataru este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Ruxandra Delia Spataru

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.11.2022
Doamna doctor a fost foarte atentă și empatică. L a ajutat pe copil cu un tratament care sa i preîntâmpine crizele de astm. Foarte multumiti. 5 stele

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.11.2022
Doamna doctor a fost foarte atentă și empatică. L a ajutat pe copil cu un tratament care sa i preîntâmpine crizele de astm. Foarte multumiti. 5 stele