Dr. Ruxandra Gosa

Dr. Ruxandra Gosa

Medic Specialist, Alergologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

3729 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ruxandra Gosa

Dr. Ruxandra Gosa este Medic Specialist, Alergologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie alergologie 285 lei (programare)
Consultatie dermatologie 285 lei (programare)
Control alergologie 175 lei (programare)
Control dermatologie 175 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Ruxandra Gosa

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Monica Sorescu a acordat 5
★★★★★
23.10.2019

Andreea Georgiana Voiculescu a acordat 5
★★★★★
28.01.2022
Recomand cu caldura. Doamna doctor este o scumpa si un doctor interesat de pacient. Voi reveni cu placere

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.05.2022