Dr. Ruxandra Vladescu

Dr. Ruxandra Vladescu

Medic Specialist, Chiropractor / Specialist terapie manuala

★★★★★
(0 rating-uri)

666 vizualizari

Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ruxandra Vladescu

Dr. Ruxandra Vladescu este Medic Specialist, Chiropractor / Specialist terapie manuala in cadrul Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1. Medicul Ruxandra Vladescu este Medic Specialist, Chiropractor / Specialist terapie manuala in cadrul Intermedicas

Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 260 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 200 lei (programare)
Ecografie confirmare sarcina 200 lei (programare)
Ecografie parti moi 220 lei (programare)
Ecografie transvaginala 200 lei (programare)

Informatii clinica: Intermedicas

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Ruxandra Vladescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.