Dr. Saif Al-Bakri

Medic Specialist, Medicina interna

★★★★★
(0 rating-uri)

470 vizualizari

2 programari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Saif Al-Bakri
Medicul Dr. Saif Al-Bakri este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1. Dr. Saif Al Bakri Medic specialist radiologie – imagistică medicală Ecografie abdomen inferior Ecografie abdomen superior Ecografie abdomen total (inferior+superior)

Servicii disponibile
Ecografie abdominala 380 lei (programare)
Ecografie pelvis 250 lei (programare)

Informatii clinica
“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.