Dr. Samoila Oana

Dr. Samoila Oana

Medic Specialist, Nefrologie

★★★★★

2096 vizualizari

Alma Clinic ,Falticeni, Str. Ana Ipătescu nr. 9A, Fălticeni, Suceava (vezi harta)

Despre Dr. Samoila Oana

Dr. Samoila Oana este Medic Specialist, Nefrologie in cadrul Alma Clinic, Falticeni, Str. Ana Ipătescu nr. 9A, Fălticeni, Suceava.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Alma Clinic


Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale. 

Alma Clinic a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, bazându-ne pe o echipă managerială și medicală dedicată trup și suflet acestei idei. Iar celor care încă nu au avut ocazia să ne cunoască, le răspundem cu mândrie la întrebările referitoare la ce este Alma Clinic: ”sănătate, trup și suflet” ! 

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale. Pentru fiecare dintre aceste discipline colaborăm cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași. Acest lucru spune foarte multe despre preocuparea noastră continuă de a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate.

Medicul Dr. Samoila Oana este disponibil si in urmatoarele locatii:


Alma Clinic
Adresa: Str. Vasile Alecsandri, Nr. 8, Bl. 3A, Parter


Parerile pacientilor despre Dr. Samoila Oana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.