Dr. Claudiu Samy Al-Eryani

Dr. Claudiu Samy Al-Eryani

Medic Specialist, Urologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

485 vizualizari

Clinica Promed , Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov(vezi harta)

Despre Dr. Claudiu Samy Al-Eryani

Dr. Claudiu Samy Al-Eryani este Medic Specialist, Urologie in cadrul Clinica Promed, Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov.
A efectuat integral specialitatea de urologie in spitalele din Germania, absolvind examenul de medic specialist in Stuttgart. In timpul stagiaturii a practicat numeroase ecografii, cistoscopii si interventii chirurgicale urologice, dispunand de materiale si aparatura inovativa.

Intors recent in Romania este dornic sa isi ajute pacientii, sa practice medicina de calitate in tara natala, aplicand experienta acumulata in Germania.

“Cand am aflat despre acest proiect, o clinica noua ce intruneste toate standardele de calitate din Vest, in care pot sa-mi practic profesia la acelasi nivel ca in Germania, mi-am zis ca se muleaza perfect pe conceptul meu despre ceea ce inseamna calitatea actului medical. Avem toate „ingredientele” ce ne recomanda ca fiind clinica medicala premium in Brasov: igiena maxima, dotari la ultimele standarde si echipa medicala de calitate profesionala si umana ce corespunde intru totul asteptarilor.

Dragi pacienti, va astept sa va tratez cu drag!”


Servicii disponibile
Consultatie urologie 150 lei (programare)
Consultatie urologie + ecografie 250 lei (programare)
Control urologie 100 lei (programare)
Ecografie aparat urinar 200 lei (programare)
Ecografie rinichi, vezica, prostata 200 lei (programare)
Ecografie testiculara 250 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Promed

„Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este sa te pui în starea de a le face” – Constantin Brâncuși

În cadrul Clinicii Promed Brașov veți găsi o echipă de medici profesioniști, cu experiență solidă, care sunt în permanență la curent cu noutățile în domeniul lor de specializare.

Viziunea clinicii este de a susține fiecare angajat să își atingă potențialul maxim, punând la dispoziție aparatură modernă și inovativă.

De asemenea, încurajăm personalul medical să aibă o atitudine pozitivă, conștientizând cât de importantă este empatia în acest domeniu.

Parerile pacientilor despre Dr. Claudiu Samy Al-Eryani

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.08.2021
Am fost mulțumit!