Sanziana Constantinescu

Sanziana Constantinescu

, Stomatologie

★★★★★

345 vizualizari

MG Dental , BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 111-113, intrarea A, etaj 2,AGORA (vezi harta)

Despre Sanziana Constantinescu

Sanziana Constantinescu este , Stomatologie in cadrul MG Dental, BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 111-113, intrarea A, etaj 2,AGORA.


Servicii disponibile

Informatii clinica: MG Dental


In anul 1999 am deschis prima clinica MG Dental, reprezentand alternativa profesionista fata de la serviciile stomatologice deja existente. Incepand cu anul 2003 am devenit cel mai important furnizor de abonamente de medicina dentara pentru persoane juridice. In tot acest timp am facut toate eforturile pentru a asigura fiecarui pacient, servicii de medicina dentara la cele mai inalte standarde, in conditii impecabile de confort si siguranta, bazate pe tehnici moderne. Perseverenta, performanta, serviciile personalizate, inovatia si rezultatele obtinute stau in continuare la baza diferentierii noastre pe piata serviciilor de medicina dentara din Romania. Suntem cu un pas inainte in tot ceea ce inseamna serviciile de medicina dentara: complexitatea si calitatea actului medical, tehnologia din dotare si profesionalismul corpului medical. Valorile in care credem sunt responsabilitatea , inovatia, grija si respectul fata de pacient. Fiecare angajat si pacient este la fel de important si respectat si impreuna formam un intreg valoros.

Parerile pacientilor despre Sanziana Constantinescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.