Dr. Sanziana Constantinescu

Dr. Sanziana Constantinescu

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★

6497 vizualizari

Q Med , BUCURESTI, Str. Oltenitei, Nr.66, Etaj.1 si 2, Popesti Leordeni, Ilfov (vezi harta)

Despre Dr. Sanziana Constantinescu

Dr. Sanziana Constantinescu este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Q Med, BUCURESTI, Str. Oltenitei, Nr.66, Etaj.1 si 2, Popesti Leordeni, Ilfov.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Q Med


Deschisa in Septembrie 2014, clinica stomatologica permite tratarea simultana a pacientiilor, fiind dotata cu 4 unit-uri dentare (scaune stomatologice) si aparatura de radiologie dentara cu ajutorul careia se efectueaza radiografii digitale, fara a mai necesita deplasarea catre alta locatie. Clinica este un real Centru de Implantologie in care poti beneficia de tratamente de la refacerea unui singur dinte, pana la punti pe implant sau proteze pe implant. 

Echipa de profesionisti este formata din medici dentisti generalisti permanenti si medici specializati in Implantologie, Chirurgie, Parodontologie, Ortodontie si Endodontie. Amabilitatea si profesionalismului medicilor, standardele inalte privind dotarile, masurile de siguranta privind sterilizarea instrumentarului medical si a materialelor utilizate sunt principalele motive pentru care sute de pacienti au ales pana acum sa se trateze in clinica Q Med Popesti.

Medicul Dr. Sanziana Constantinescu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Q Med Stoma Care
Adresa: Str. Imparatul Traian, Nr.9, Bl.B9, Sc.A, Ap.4, Sect. 4


Parerile pacientilor despre Dr. Sanziana Constantinescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.