Dr. Sarbu Ion Filimon

Dr. Sarbu Ion Filimon

Medic Specialist, Oncologie

★★★★★
3.66(3 rating-uri)

2997 vizualizari

Medsana ,Ploiesti, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino Nr. 193 (fosta 23 August) (vezi harta)

Despre Dr. Sarbu Ion Filimon

Dr. Sarbu Ion Filimon este Medic Specialist, Oncologie in cadrul Medsana, Ploiesti, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino Nr. 193 (fosta 23 August).


Servicii disponibile
Consultatie oncologie 250 lei (programare)

Informatii clinica: Medsana


Medsana Ploiesti este cel de-al treilea centru deschis in Romania, dupa Clinica Medsana Cotroceni, inaugurata in 1996 si Clinica Medsana Primaverii, inaugurata in 2005, de Athens Medical Group, lider pe piata medicala din Europa. Clinica Medsana Ploiesti beneficiaza de cele mai moderne dotari, echipamente de ultima generatie pentru servicii medicale in cele mai variate domenii. Acest centru medical vine in intampinarea nevoilor clientilor Medsana din Ploiesti. Suntem mandri sa vedem ca investitiile facute in centrele noastre sunt apreciate la adevarata lor valoare de catre pacientii nostri. Avem cele mai performante echipamente si cea mai profesionista echipa de medici.

Parerile pacientilor despre Dr. Sarbu Ion Filimon

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
01.02.2024
Totul la superlativ, d-nul dr fiind profesionist desavarsit.

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.07.2023
Nota 10

Bancu Marian a acordat 1
★★★★★
06.07.2023
Dezamagitor.. Nu am primit nici macar o parere sau un sfat la simptomele mele. Doar o trimitere catre spital, aceasi sectie. Pai daca vroiam spital ma duceam direct acolo, nu veneam la particular . Binenteles, consultatia am platit-o. Mai multumit eram daca sunam la mama Omida, aia dadea un diagnostis, aici nu, am platit 230 pentru o trimitere.....


Alte servicii din specialitatea Oncologie disponibile in acelasi judet: