Dr. Scarlat Adrian

Dr. Scarlat Adrian

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★

728 vizualizari

VitaPlus Medical ,Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Scarlat Adrian

Dr. Scarlat Adrian este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj.


Servicii disponibile
Consultatie chirugie pediatrica 200 lei (programare)
Consultatie chirurgie pediatrica 150 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical


Servicii medicale de calitate Am creat Centrul Medical VITAPLUS pentru dumneavoastră. Suntem o echipă de profesioniști devotati, mereu entuziaști, serioși și onesti cu pacienții noștri. Pentru noi medicina continuă să fie o artă. Punem în slujba sănătății dumneavoastră toată știința medicală acumulată de fiecare dintre noi la cursuri și specializări permanente. Vă stăm la dispoziție pentru a vă asigura informațiile medicale de care aveți nevoie și pentru a crește calitatea vieții dumneavoastră. Centrul medical VITAPLUS vă oferă servicii medicale de înaltă calitate, grație echipei de medici specialiști și a aparaturii performante. Ne recomandă experiența îndelungată a specialiștilor, formația didactică a multora dintre ei, medicii tineri, bine pregătiți și dornici de afirmare dar și aparatura modernă, performantă.

Parerile pacientilor despre Dr. Scarlat Adrian

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.