Dr. Schmidt Mircea

Dr. Schmidt Mircea

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★
(0 rating-uri)

389 vizualizari

EMC , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Schmidt Mircea

Dr. Schmidt Mircea este Medic Primar, Ortopedie in cadrul EMC, BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul ortopediei, traumatologiei si al medicinei sportive, Dr. Mircea Schmidt este recunoscut ca fiind primul medic din Munchen care a primit aprobarea pentru folosirea tehnicilor de transplant de celule discale crescute in vitro. In prezent, este Directorul sectiei de Ortopedie, Traumatologie si Chirurgie a Coloanei Vertebrale al clinicii Chirurgische – Munchen. Dr. Schmidt este acreditat de catre Asociatia Medicala din Frankfurt si de catre Asociatia Medicala din Munchen, pe lista pacientilor sai din Germania regasindu-se numeroase persoane publice cunoscute la nivel mondial, precum si o serie de sportivi de performanta. Dr. Schmidt efectueaza o serie de interventii bazate pe diverse proceduri medicale, precum: implant proteza coloana vertebrala (cervicala, lombara), interventii minim invazive la nivelul coloanei (IDIET, cateterism spinal), kiphoplastie, implant proteze (umar, genunchi, sold), interventii pentru tumori osoase, transplant celule stem, nucleoplastie endoscopica, artroscopie umar, artroscopie genunchi, reconstructii osteo-articulare, chirurgia mainii si a plantei piciorului sau microchirurgie. Incepand cu anul 1991, Dr. Med. Mircea Schmidt a profesat in unele dintre cele mai renumite centre medicale din Germania, mai intai in calitate de chirurg practician si cercetator in departamentul de Traumatologie si Chirurgie Reconstructiva a Mainii din cadrul Universitatii Ulm, apoi ca medic specialist la Clinica de Chirurgie Cardio-Vasculara si Toracica si, ulterior, la clinica Universitatii din Gottingen. Din anul 2000, Dr. Schmidt a practicat in cadrul clinicii Kassel, apoi la Spitalul Bad Pyrmont.

Servicii disponibile
Consultatie online Ortopedie 500 lei (programare)
Consultatie online Ortopedie 500 lei (programare)
Consultatie ortopedie 990 lei (programare)
Consultatie ortopedie 990 lei (programare)
Consultatie telefonica Ortopedie 500 lei (programare)
Consultatie telefonica Ortopedie 500 lei (programare)
Control ortopedie 605 lei (programare)

Informatii clinica: EMC

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Schmidt Mircea

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.