Dr. Schmidt Mircea

Dr. Schmidt Mircea

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★

892 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Schmidt Mircea

Dr. Schmidt Mircea este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul ortopediei, traumatologiei si al medicinei sportive, Dr. Mircea Schmidt este recunoscut ca fiind primul medic din Munchen care a primit aprobarea pentru folosirea tehnicilor de transplant de celule discale crescute in vitro. In prezent, este Directorul sectiei de Ortopedie, Traumatologie si Chirurgie a Coloanei Vertebrale al clinicii Chirurgische – Munchen. Dr. Schmidt este acreditat de catre Asociatia Medicala din Frankfurt si de catre Asociatia Medicala din Munchen, pe lista pacientilor sai din Germania regasindu-se numeroase persoane publice cunoscute la nivel mondial, precum si o serie de sportivi de performanta. Dr. Schmidt efectueaza o serie de interventii bazate pe diverse proceduri medicale, precum: implant proteza coloana vertebrala (cervicala, lombara), interventii minim invazive la nivelul coloanei (IDIET, cateterism spinal), kiphoplastie, implant proteze (umar, genunchi, sold), interventii pentru tumori osoase, transplant celule stem, nucleoplastie endoscopica, artroscopie umar, artroscopie genunchi, reconstructii osteo-articulare, chirurgia mainii si a plantei piciorului sau microchirurgie. Incepand cu anul 1991, Dr. Med. Mircea Schmidt a profesat in unele dintre cele mai renumite centre medicale din Germania, mai intai in calitate de chirurg practician si cercetator in departamentul de Traumatologie si Chirurgie Reconstructiva a Mainii din cadrul Universitatii Ulm, apoi ca medic specialist la Clinica de Chirurgie Cardio-Vasculara si Toracica si, ulterior, la clinica Universitatii din Gottingen. Din anul 2000, Dr. Schmidt a practicat in cadrul clinicii Kassel, apoi la Spitalul Bad Pyrmont.

Servicii disponibile
Consultatie online Ortopedie 600 lei (programare)
Consultatie ortopedie 990 lei (programare)
Consultatie telefonica Ortopedie 600 lei (programare)
Control ortopedie(dupa consult) 605 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Fondată în 2011, Concierge Medical este prima clinică din România specializată pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa, SUA și Japonia. 

Clinica Concierge Medical a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni, în fiecare lună, la București, medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale.

Prin Concierge Medicine propunem un sistem perfecționat de management al pacientului, care are la bază eficientizarea traseului medical.

Parerile pacientilor despre Dr. Schmidt Mircea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.