Dr. Schmidt Mircea

Dr. Schmidt Mircea

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★

3456 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Schmidt Mircea

Dr. Schmidt Mircea este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul ortopediei, traumatologiei si al medicinei sportive, Dr. Mircea Schmidt este recunoscut ca fiind primul medic din Munchen care a primit aprobarea pentru folosirea tehnicilor de transplant de celule discale crescute in vitro. In prezent, este Directorul sectiei de Ortopedie, Traumatologie si Chirurgie a Coloanei Vertebrale al clinicii Chirurgische – Munchen. Dr. Schmidt este acreditat de catre Asociatia Medicala din Frankfurt si de catre Asociatia Medicala din Munchen, pe lista pacientilor sai din Germania regasindu-se numeroase persoane publice cunoscute la nivel mondial, precum si o serie de sportivi de performanta. Dr. Schmidt efectueaza o serie de interventii bazate pe diverse proceduri medicale, precum: implant proteza coloana vertebrala (cervicala, lombara), interventii minim invazive la nivelul coloanei (IDIET, cateterism spinal), kiphoplastie, implant proteze (umar, genunchi, sold), interventii pentru tumori osoase, transplant celule stem, nucleoplastie endoscopica, artroscopie umar, artroscopie genunchi, reconstructii osteo-articulare, chirurgia mainii si a plantei piciorului sau microchirurgie. Incepand cu anul 1991, Dr. Med. Mircea Schmidt a profesat in unele dintre cele mai renumite centre medicale din Germania, mai intai in calitate de chirurg practician si cercetator in departamentul de Traumatologie si Chirurgie Reconstructiva a Mainii din cadrul Universitatii Ulm, apoi ca medic specialist la Clinica de Chirurgie Cardio-Vasculara si Toracica si, ulterior, la clinica Universitatii din Gottingen. Din anul 2000, Dr. Schmidt a practicat in cadrul clinicii Kassel, apoi la Spitalul Bad Pyrmont.

Servicii disponibile
Consultatie online Ortopedie 600 lei (programare)
Consultatie ortopedie 990 lei (programare)
Consultatie telefonica Ortopedie 600 lei (programare)
Control ortopedie(dupa consult) 605 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Dr. Schmidt Mircea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.