Sebastian Miron

Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
(0 rating-uri)

536 vizualizari

CardioKinetic , Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C(vezi harta)
Despre Sebastian Miron
Sebastian Miron este Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul CardioKinetic, Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C. Absolvent al Universită?ii de Medicină ?i Farmacie “Victor Babe?” Timi?oara, licen?iat in Fiziokinetoterapie (2002-2007), masterand in Recuperarea afec?iunilor cardio-pulmonare (2013-2015), specializat in Danemarca in Recuperarea cardiacă, Recuperarea genunchiului si a soldului, Recuperarea pulmonara a pacientului cu BPOC, Recuperarea pacientului geriatric, Pilates aplicat in recuperare (2008-2012) si terapeut McKenzie specializat in 2016, in România.

Servicii disponibile
Consultatie fizioterapie 100 lei (programare)
Consultatie recuperare medicala 100 lei (programare)

Informatii clinica
Incepand din anul 2012 reusim sa oferim pacientilor nostrii o abordare diferita a reabilitarii medicale, prin exercitii active a caror scop este recapatarea functiilor pierdute sau adaptarea pacientilor la noul stil de viata. 

In cadrul sedintelor de reabilitare, fiziokinetoterapeutul este mereu prezent, oferindu-ti suportul si atenția necesare pentru un standard inalt de recuperare. „Sanatatea voastra, prioritatea noastra” descrie cel mai bine misiunea echipei CardioKinetic. Fizioterapeutii CardioKinetic sunt specializati pentru a adapta planul de reabilitare fiecarui pacient, ceea ce presupune o stransa colaborare terapeut-pacient.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.