Sebastian Miron

Sebastian Miron

Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★

4288 vizualizari

CardioKinetic ,Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C (vezi harta)

Despre Sebastian Miron

Sebastian Miron este Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul CardioKinetic, Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C. Absolvent al Universită?ii de Medicină ?i Farmacie “Victor Babe?” Timi?oara, licen?iat in Fiziokinetoterapie (2002-2007), masterand in Recuperarea afec?iunilor cardio-pulmonare (2013-2015), specializat in Danemarca in Recuperarea cardiacă, Recuperarea genunchiului si a soldului, Recuperarea pulmonara a pacientului cu BPOC, Recuperarea pacientului geriatric, Pilates aplicat in recuperare (2008-2012) si terapeut McKenzie specializat in 2016, in România.

Servicii disponibile

Informatii clinica: CardioKinetic


Incepand din anul 2012 reusim sa oferim pacientilor nostrii o abordare diferita a reabilitarii medicale, prin exercitii active a caror scop este recapatarea functiilor pierdute sau adaptarea pacientilor la noul stil de viata. 

In cadrul sedintelor de reabilitare, fiziokinetoterapeutul este mereu prezent, oferindu-ti suportul si atenția necesare pentru un standard inalt de recuperare. „Sanatatea voastra, prioritatea noastra” descrie cel mai bine misiunea echipei CardioKinetic. Fizioterapeutii CardioKinetic sunt specializati pentru a adapta planul de reabilitare fiecarui pacient, ceea ce presupune o stransa colaborare terapeut-pacient.

Parerile pacientilor despre Sebastian Miron

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.