Dr. Sebastian Onciul

Dr. Sebastian Onciul

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

2079 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Sebastian Onciul

Dr. Sebastian Onciul este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1. Medic specialist cardiolog Asistent universitar al UMF Carol Davila, dr. Sebastian Onciul este specializat în diagnosticul imagistic non-invaziv al bolilor cardiovasculare. A primit bursa Societătatii Europene de Cardiologie pentru a se pregăti timp de un an în Marea Britanie în domeniul Rezonantei Magnetice Cadiovasculare. Este membru al Societătii Europene de Imagistică Cardiovasculară si co-editor al Ghidului de buzunar pentru Rezonan?a Magnetică Cardiovasculară al Societătii Europene de Cardiologie (ESC) /Societătii Europene de Imagistică Cardiovasculară (EACVI). Investigatii oferite: Consultatie cardiologie + EKG Control cardiologie Test EKG de effort Ecografii Doppler cord EKG cu interpretare Montare/interpretare Holter EKG 24h Montare/interpretare Holter EKG 48h Montare/interpretare Holter EKG 72h Montare/interpretare Holter tensiune Montare/interpretare Holter tensiune+ SpO2 Monitorizare EKG de lungă durată Indice gleznă/brat

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 385 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 630 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 630 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 350 lei (programare)
Control cardiologie 200 lei (programare)
Ecografie cardiaca 350 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 100 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Sebastian Onciul

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Vlad Mihai Trifan a acordat 5
★★★★★
09.03.2021
Urmeaza sa efectuez vizita la cardiologie in data de 17.03.2021!