Dr. Serboiu Sorina Crenguta

Dr. Serboiu Sorina Crenguta

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5.00(1 rating)

30076 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5 (vezi harta)

Despre Dr. Serboiu Sorina Crenguta

Dr. Serboiu Sorina Crenguta este Medic Primar, Ecografie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Doctor in Stiinte Medicale Medic Primar Radiologie si Imagistica Medicala la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti Asistent Universitar in cadrul Departamentului de Medicina Celulara si Moleculara (Biologie Celulara si Histologie) la Facultatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti

Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 275 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 200 lei (programare)
Ecografie abdominala 275 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 200 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 100 lei (programare)
Ecografie pelvis 150 lei (programare)
Ecografie rinichi, vezica, prostata 150 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 200 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 250 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 250 lei (programare)
Ecografie tiroida 150 lei (programare)
Ecografie tiroida 150 lei (programare)
Ecografie transvaginala 170 lei (programare)
Mamografie san bilateral 250 lei (programare)
Mamografie san unilateral 150 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass


Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Serboiu Sorina Crenguta

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Oncescu Anisoara a acordat 5
★★★★★
20.06.2019