Dr. Sergiu Dumitrache

Dr. Sergiu Dumitrache

Medic Primar, Nefrologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

1562 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Sergiu Dumitrache

Dr. Sergiu Dumitrache este Medic Primar, Nefrologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Sergiu Dumitrache

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

LILIANA OPREA a acordat 5
★★★★★
26.10.2021
Dl Doctor Dumitrache Sergiu a fost impecabil si ultraprofesionist. Maicomplicat insa a fost organizarea recepției. A trebuit sa stau in afara policlinicii, 10 minute, in picioare. Era lume multa care astepta sa intre, iar inauntru, si mai multa lume. Imposibil de pastrat 1,5- 2 m. Ma tem sa nu fi luat vreun covid de la dvs.

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.09.2021
Doctor Bun