Servicii la domiciliu

Servicii la domiciliu

Asistent medical, Servicii la domiciliu

★★★★★

2466 vizualizari

Civico ,Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 2, Valcea (vezi harta)

Despre Servicii la domiciliu

Servicii la domiciliu este Asistent medical, Servicii la domiciliu in cadrul Civico, Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 2, Valcea.


Servicii disponibile
Administrarea medicamentelor intravenos 125 lei (programare)
Administrarea medicatiei oral 65 lei (programare)
Aspiratii secretii nazale 75 lei (programare)
Clisma medicala 150 lei (programare)
EKG cu interpretare 85 lei (programare)
Masurare tensiune arteriala 60 lei (programare)
Montare/schimbare sonda urinara 100 lei (programare)
Recoltare analize de laborator 65 lei (programare)
Suprimarea firelor 150 lei (programare)
Test PCR COVID-19 350 lei (programare)
Tratamentul escarelor 150 lei (programare)
Tratamentul plagilor 150 lei (programare)

Informatii clinica: Civico


CIVICO este prima clinica sociala din judetul Valcea, infiintata cu scopul de a asigura asistenţă medicala profesională atat la sediul din Rm. Valcea, Str. Matei Basarab nr. 2 , bloc A3, scara B, parter, cat si la domiciliul pacientului.

Prin vizunea noastra acordam o atentie deosebita sanatatii ca drept fundamental al oamenilor si, implicit, accesului la informatii medicale si la servicii care au rolul de a intretine starea de sanatate a tuturor oamenilor, indiferent de categoria sociala careia apartin.

Misiunea noastra este sa imbunatatim si sa contribuim la starea de sanatate a pacientilor nostri, iar serviciile noastre au ca scop imbunatatirea calitatii vietii. Printre serviciile oferite se numara: consultatii medicina generala si alte specialitati, terapii psihologice copii si adulti, monitorizarea parametrilor fiziologici, administrarea medicamentelor si efectuarea tratamentelor medicale, recoltarea probelor biologice, alimentatia artificiala, micro-chirurgie si ingrijirea plagilor, servicii de infirmierie si ingrijirea pacientilor imobilizati,  educatie pentru sanatate si comunicare in scop terapeutic.

Parerile pacientilor despre Servicii la domiciliu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.