Dr. Silvia Andrucovici

Dr. Silvia Andrucovici

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

479 vizualizari

Doppler Clinic , BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Et.2, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Silvia Andrucovici

Dr. Silvia Andrucovici este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Doppler Clinic, BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Et.2, Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 150 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 50 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 150 lei (programare)

Informatii clinica: Doppler Clinic

Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic Doppler Clinic vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO) si multe altele.

Parerile pacientilor despre Dr. Silvia Andrucovici

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Vasilescu Mariana a acordat 5
★★★★★
11.03.2021
Multumesc,aunt foarte multumita de profesionalismul donei dr Silvia Andrucovici.

Maria-Luiza Vlad a acordat 5
★★★★★
30.12.2020
Foarte bine: personal amabil, comunicare foarte bună medic-pacient, timp de așteptare scurt și cel mai important este ca am avut șansa de a mă programa online pt consultație in aceeasi zi. Clinica foarte curata și primitoare, iar tablourile reproduceri dupa Picasso mi-au atras atentia! Multumesc !