Dr. Silvia Dumitrescu

Dr. Silvia Dumitrescu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
4.40(5 rating-uri)

6330 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Silvia Dumitrescu

Dr. Silvia Dumitrescu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Infiintata in anul 2021, Clinica SANADOR Floreasca dispune de 24 de cabinete medicale si ofera pacientilor, adulti si copii, consultatii complexe in peste 40 de specialitati medicale si chirurgicale, asigurate de medici specialisti, cu multa experienta si foarte bine pregatiti. 

Gazduita de o cladire noua si moderna, intr-o zona verde a Bucurestiului, langa Parcul Floreasca si Parcul Automatica, Clinica SANADOR Floreasca ofera si servicii de radiologie si imagistica medicala realizate prin intermediul celor mai moderne si performante echipamente de imagistica: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, CT Somatom Definition Edge 128 slice si sistemul de radiologie digitala Siemens Multix Impact.

In aceeasi clinica functioneaza Centrul FIV SANADOR ce ofera servicii medicale performante pentru tratamentul infertilitatii, la standardele de calitate SANADOR.dar si Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica, care isi desfasoara activitatea in regim ambulatoriu si de spitalizare de zi.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Silvia Dumitrescu este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Baneasa
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Silvia Dumitrescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Corina Avramescu a acordat 2
★★★★★
25.05.2023
Medicul nu a fost informat de programare si a venit cu 30 minute mai tarziu decat ora programarii.

Constantin Liliana a acordat 5
★★★★★
28.01.2023
Excelent!!!

CRISTINA CARAVAN a acordat 5
★★★★★
11.07.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.01.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.10.2020


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: