Silvia Ionescu

Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
(0 rating-uri)

209 vizualizari

0 programari

CardioKinetic , Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C(vezi harta)
Despre Silvia Ionescu
Medicul Silvia Ionescu este Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul CardioKinetic, Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C. Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, licentiata in Fiziokinetoterapie (2013-2016), masterand in Kinetoterapia in patologia ortopedico traumatica, terapeut certificat Mckenzie-terapie de tratare a herniilor de disc, cu competente si in: Recuperarea ortopedica Reabilitare cardio-vasculara Dry needling-metoda de tratament a punctelor de contractura folosind ace de acupunctura

Servicii disponibile
Consultatie fizioterapie 100 lei (programare)
Consultatie recuperare medicala 100 lei (programare)

Informatii clinica
Incepand din anul 2012 reusim sa oferim pacientilor nostrii o abordare diferita a reabilitarii medicale, prin exercitii active a caror scop este recapatarea functiilor pierdute sau adaptarea pacientilor la noul stil de viata. 

In cadrul sedintelor de reabilitare, fiziokinetoterapeutul este mereu prezent, oferindu-ti suportul si atenția necesare pentru un standard inalt de recuperare. „Sanatatea voastra, prioritatea noastra” descrie cel mai bine misiunea echipei CardioKinetic. Fizioterapeutii CardioKinetic sunt specializati pentru a adapta planul de reabilitare fiecarui pacient, ceea ce presupune o stransa colaborare terapeut-pacient.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.