Dr. Silviu Banateanu

Dr. Silviu Banateanu

Medic Specialist, Medicina generala

★★★★★
4,80 (5 rating-uri)

2299 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Silviu Banateanu

Dr. Silviu Banateanu este Medic Specialist, Medicina generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie medicina generala 250 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Silviu Banateanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 4
★★★★★
18.11.2020
Programarea a fost respectata, ba chiar am fost invitat mai devreme în cabinet. Dl doctor foarte amabil, m a ascultat cu atenție.

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.12.2020

. Nicolau Florin a acordat 5
★★★★★
07.07.2021
Vizita la Dr Silviu Banateanu a decurs excelent!

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.04.2020
👍👍👍

Camelia Balint a acordat 5
★★★★★
13.07.2020
5