Dr. Silviu-Cristian Oprescu

Dr. Silviu-Cristian Oprescu

Medic Primar, ORL

★★★★★
5,00 (14 rating-uri)

2336 vizualizari

Centrul Medical Monza , BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Silviu-Cristian Oprescu

Dr. Silviu-Cristian Oprescu este Medic Primar, ORL in cadrul Centrul Medical Monza, BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 180 lei (programare)
Control ORL 0 lei (programare)
Extractie dop de ceara unilateral 100 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Monza

De ce să alegi Spitalul Monza? Standarde de excelență dedicate pacienților Spitalul Monza, parte din grupul “Policlinico di Monza” ce însumează zece spitale din Italia, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță. 

Spitalul Monza a fost gândit ca proiect medical în centrul preocupărilor căruia se află pacientul și nevoile acestuia. Astfel, de la început, au fost create circuite speciale pentru pacienți și pentru personalul medical. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical. 

Apartenența la un grup internațional înseamnă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaționale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenții cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România. Specialiști aproape de oameni 

În Spitalul Monza, pacienții se bucură de toată atenția din partea unor doctori cu reputație în medicina românească. În oricare dintre centrele specializate ale acestui spital medicii sunt dedicați nu doar profesiei, ci mai ales oamenilor de care au grijă. Experiența și competența specialiștilor din cadrul Spitalului Monza sunt obținute atât prin stagii de practică în mari centre universitare din țară și din străinătate, cât și prin cazuistica complexă cu care s-au confruntat. 

Astfel, în România, anumite intervenții pot fi realizate doar la Spitalul Monza. Îngrijire multidisciplinară complexă Spitalul Monza acoperă toată aria de specialități necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și de recuperare medicală. Această continuitate a îngrijirii medicale permite monitorizarea evoluției pacientului nu numai în faza pre și post-operatorie, ci și în faza de recuperare, când pot apărea complicații particulare, situații în care medicii pot să intervină rapid. Mai mult, complexitatea tratamentelor garantează asistența medicală pentru toate complicațiile pacientului, nefiind necesar transferul pacienților în alte structuri medicale. 

Scopul acestui tip de îngrijire medicală este recuperarea rapidă a pacientului, care se poate reintegra astfel în viața de familie și își poate relua, în condiții normale, activitățile de zi cu zi. Tehnologie performantă Grupul “Policlinico di Monza” reprezintă un centru de referință în Europa de Est în ceea ce privește dotarea cu aparatură de top, marca celor mai renumiți producători în domeniul medical, lideri mondiali în tehnologia medicală. Astfel, competența specialiștilor noștri este susținută de cea mai avansată tehnologie existentă pe piață în radiologie – imagistică, cardiologie, neurologie, ecografie, monitorizare, anestezie și terapie intensivă (ATI).

Parerile pacientilor despre Dr. Silviu-Cristian Oprescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Mirabela Burhala a acordat 5
★★★★★
05.10.2020
Dl dr este foarte comunicativ și tratează cu seriozitate fiecare pacient in parte(de la mic la mare) . Am avut consult atât eu cât și fetița de 8 ani și am plecat din cabinet lămurite și fără nici o grija ca ceva ar fi in neregula. Ii mulțumim domnului doctor!

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.02.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.09.2020
S a respectat ora programării, medicul s a implicat în rezolvarea problemelor, conditii de protejare maxima împotriva covid. Totul a decurs cum ma asteptam de la acest spital. Mulțumesc!

Rodica Patrolea a acordat 5
★★★★★
29.05.2019
Totul a fost OK , chiar si pretul consultatiei care era mai mic decât cel de la Receptia spitalului
Raspuns Docbook
Iti multumim pentru apreciere! Este adevarat ca preturile investigatiilor pe Docbook, sunt mai mici decat in receptiile clinicilor! Iti multumim ca folosesti aplicatia Docbook! Iti uram sanatate cu "carul"!

Grigore Rodica a acordat 5
★★★★★
04.02.2021

nicusor nicolae a acordat 5
★★★★★
08.07.2019

Diana -Teodora Axente a acordat 5
★★★★★
07.10.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.11.2020
Excelent

George Eugen Mihalache a acordat 5
★★★★★
16.02.2021
Un doctor de nota 10++

Mirel Pop a acordat 5
★★★★★
16.11.2020
Un doctor foarte deschis cu pacientul. FOARTE multumit de cum a decurs timpul petrecut cu Dansul

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.09.2019

Maria Pascu a acordat 5
★★★★★
17.12.2020
Daca ceva poate fi perfect (lăsând de-o parte inconvenientele generate de pandemie), consultația a fost perfectă, din toate punctele de vedere. Mulțumiri.

Matinca silvia a acordat 5
★★★★★
29.10.2020

Alexandru Alexandrescu a acordat 5
★★★★★
04.02.2021
Excelent. Domnul doctor mi-a oferit opțiunea pentru problema mea care implica cea usoara interventie si cea mai scurta perioada de recuperare